Vesti

Vaš asistent počinje sa radom

Category: Asistent

Osećate se kao da vam neko krade vreme? Da ne stižete da zavrsite stvari koje vam se svakodnevno nameću kao obavezne i neodložne? Da nestaje granica izmedju poslovnog i privatnog, te da vam poslovne obaveze neumoljivo otimaju vreme za porodicu, prijatelje i vaše, samo vaše vreme? Od Januara 2018. godine počinje sa radom agencija „Asistent”.

Vaš Asistent može za vas da završi sve one, manje ili više, zahtevne obaveze i rastereti vašu svakodnevicu. Da umesto vas preuzme rešavanje administrativnih i organizacionih poslova koji vas pritiskaju svojim rokovima, kako bi vi imali vremena da se posvetite sebi, deci, da izvedete suprugu na večeru, da se družite s prijateljima ili negde otputujete.

Asistent je prva privatna kompanija koja pruža usluge ličnog organizatora vašeg života. Sve ono što Vam je mimo posla važno, a zbog prezauzetosti niste u mogućnosti sami da završite, poput plaćanja računa, predaje dokumenata na pisarnici neke od državnih institucija, podizanja recepata i kupovine lekova, kao i organizacije svečanog ručka, dečjeg rodjendana, putovanja ili tome slično, vaš lični Asistent će sve to uraditi umesto Vas. Asistent je okupio visokoprofesionalni i dobro organizovani tim, koji pruža najbržu, najkvalitetniju i najsigurniju realizaciju svakodnevnih, kao i mesečnih i godišnjih planova i zadataka, koje naši klijenti iz zemlje i inostranstva, ne mogu sami da postignu ili ostvare. Više od dve decenije iskustva u poslovima organizacije, osmišljavanja planova i ostvarivanja privatnih i poslovnih zahteva, najbolji su pokazatelji poverenja koje klijenti imaju u Asistenta. Negujemo sistem rada koji je zasnovan, pre svega, na poštovanju, bezbednosti, tačnosti, uslužnosti i kvalitetu, ali i na stvaranju saradnje u kojoj će se uz Asistenta svi osećati sigurno, prijatno i zadovoljno. Težimo da pratimo savremene svetske trendove i dodajemo svoj inovativni pristup, da stalno podižemo nivo kvaliteta usluga, a samim tim kvalitet i životni standard svojih klijenata.

Asistent u najkraćim rokovima preuzima obaveze, organizuje logisticku podršku i ispunjava sve ono što se ne uklapa u Vašu agendu ili je podsetnik prevideo. Ukoliko želite da kod kuće budete dobro organizovani, da sve obaveze budu na vreme izmirene, da i najkomplikovaniji i najzahtevniji planovi budu unapred pripremljeni i bez greške realizovani, a da Vam pri tom ostane dovoljno slobodnog vremena za porodicu i prijatelje, Asistent je pravo rešenje za Vas. Proverite i Vi zašto su mnogi izabrali da im baš Asistent bude glavni oslonac i lični životni organizator. Sve ono što možete da zaboravite, Asistent je tu da ne zaboravite!

LEAVE A REPLY